Wie zijn wij?


Rowen Advies is in 2010 opgericht met als doel om mensen te helpen. Door samenwerkingen aan te gaan met enkele grote thuiszorginstellingen in Nederland (Careyn, Vierstroom, Kruiswerk Sensire en Carinova), helpen we door het hele land particulieren bij het indienen van de aangifte inkomstenbelasting, erfbelasting en het aanvragen van Toeslagen. Met ons landelijke netwerk, zijn wij in staat om iemand bij u aan huis langs te laten komen indien het niet lukt om de aangifte op afstand voor te bereiden of indien er een gebeurtenis plaats heeft zoals een overlijden of koop van een woning, waarbij het gewoon fijn is om even met elkaar aan tafel te zitten.

Inmiddels helpen we door het hele land particulieren en ondernemers bij het voldoen aan de diverse verplichtingen rondom administraties en aangiften. Ook bij ondernemers is het mogelijk om op afstand te werken, maar kunnen we ook op locatie langskomen.

Ons team

Ons team bestaat uitsluitend uit ervaren belastingadviseurs met een brede ervaring opgedaan met het indienen van aangiften voor particulieren en ondernemingen. Ook het team dat aan huis langs komt bestaat uit ervaren adviseurs.